Heli kursing på stripa hele helgen 24 og 25 /8

Masse aktivitet på stripa i helgen. Skoling og trening i regi av helikopter gjengen vår. Grilling partytelt mot sola og mange piloter . en del av dem overnattet der oppe også.
Ser ut til at vi får enda flere helikopter medlemmer etter hvert. En positiv utvikling av klubben vår.
Minner også om at det blir en åpen "Østfold treff" på Indre Østfild modellflyklubb sin stripe i Trømborg (Fossum) som ligger på veien mellom Rakkestad og Mysen. Datoen er lørdag 7 september og den starter kl 10 og varer hele dagen. Det blir også mulighet for å selge og kjøpe brukt RC utstyr der, samt enkel kiosk. Håper mange fra HMFK blir med dit og kikker og flyr på en av Østfolds flotteste modellfly anlegg
Arild Sekretær HMFK