You are here

Litt nyheter om kommende aktiviteter

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _photos_block_image() (line 1389 of /home/haldegpj/public_html/drp/sites/all/modules/photos/photos.module).

Hei folkens! Det er brukbar aktivitet på stripa når været er på vår side.. Litt skoling og div. annen flyging. Vinteren nærmer seg, og Forespørsel om hallplass i Tistedalshallen er sendt, Og det ser ut til å gå i orden i vinter også. Men kamp oppsett for håndball må være klart før vi får tildelt datoer som blir ledige søndag kvelder.
Det er nå plassert ut en "bålpanne" (avkuttet 200 l oljefat)i depoet som er ment å brukes til brenning av søppel og ha bål i for å varme fingrene i vinter. slik at vi slipper å ødelegge grillen vår på det.. Tørr ved finnes i brakka.
Lørdag 29 september fra kl 10 arrangerer Sarpsborg MFK "loppemarked" på stripa si på Rønneld. Her kan man ta med seg det man har til overs av RC utstyr og bytte/selge/kjøpe eller gi bort ...og muligens få seg et "vinterprosjekt" eller gjøre et kupp til en billig penge :)
Satser på at ute aktiviteten holder seg utover høsten, og at "høysesongen" for flyging starter i løpet av oktober !.... i Tistedalshallen
Sekretæren