sommer på stripa HMFK

Det har vert grei aktivitet på stripa i det siste, men nå er det så tørt at vi må be de som flyr å være svært forsiktige med håndtering og ev lading av batterier. og flyging generelt. Røyking og grilling er jo allerede forbudt av brannvesenet !! Det har vert bra aktivitet på tirsdag kveldene også med flott vær i det siste:)
Tre medlemmer fra HMFK har også vert utenlands og fløyet !! Hanstholm i Danmark sammen med ca 16 andre østfoldinger , ble det 4 hele dager med hang flyging og mye hygge. Flere burde oppleve dette. Det blir nok tur til neste vår også , for dette var gøy!!
Et fly av typen PSS laget av corroplast ble demonstrert på hanget. mange fikk prøve fly, og flere hadde lyst til å bygge et slikt billig fly og ha med neste år...
Så nå er et par stk "ARF" utgaver på lager for de som ev. ikke vil bygge så mye.. til veldig hyggelig pris...:)