Hallflyging Søndag 25 februar samt ÅRSMØTE HMFK 15 MARS

Hei alle piloter i HMFK. Hallflyging i Tistedalshallen søndag 25 FEBRUAR kl 20 til 22. Alle er velkommen inn i varmen i vinter kulda !! For å trene og skravle litt :)

Passer også på å gjøre oppmerksom på at NLF kontingenten for 2018 IKKE kommer i posten i år , Men må betales på "min idrett" på nett ved å logge seg inn der.Dette fordi vi nå er innlemmet i idrettsforbundets data og register. Pass på å gjøre dette snarest dersom du ikke allerede har gjort det. Ellers flyr du UTEN FORSIKRING !!

Halden Modell flyklubb eneste møte i år ÅRSMØTE blir avholdt på VELHUSET i SPONVIKA TORSDAG 15 MARS kl 1830. Ikke noen store saker å ta opp i år , Og skulle det være noen som har lyst på et styreverv, så er det bare å ta kontakt med valg komiteen (Gunnar Olsen/Arild Sundt)
Mail om årsmøte blir sendt til alle medlemmer i slutten av februar.