You are here

HMFK Besøk på modell fly messe i Ekeberg hallen

Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _photos_block_image() (line 1389 of /home/haldegpj/public_html/drp/sites/all/modules/photos/photos.module).

Flere fra HMFK besøkte Modellfly messen i Ekeberg hallen i år. I år var messe arealet endret fra tidligere år. to tredje deler av hallen var utstillinger og salg samt aktiviteter for barn! tog til å sitte på med , samt utstilling og kjøring med Rc lastebiler var nytt av i år. En tredjedel var avsatt til flyging. Mange salgs stand av både nytt og brukt utstyr, samt en stand med opphørs salg med 50% på allt! Det var en trivelig tur og, og som vanlig mange "kjente" fra modellfly hobbyen og treffe og skravle med.
Mats fløy som vanlig ganske mye og friskt og hang veldig godt med i "pylon race" med 6 fly i svært heftig hastiget og krappe svinger, og fikk en respektabel plassering!!
Nytt av i år var at bagasjerommet på bilen med tre personer i, når vi reiste hjem var helt TOMT!!! , Så det ser ut til at de fleste nå har det meste av det de trenger til hobbyen :) :)
Arild