ARVIKA 2017

4<5 aug. avholdt Arvika MFK sitt stevne.Nr 21 i rekken! Lørdag ble det tur dit med en del østfoldinger . Mange kjente fjes og en modell flypark å se på , Som ligger noe over gjennomsnittet for en vanlig modellflyger. Mye jet modeller litt helikopter og sarpingene med slepe cub og flere "grosseglere" på 6<7 m vingespenn! Droner med egen bane , samt mulighet for å prøvekjøre rc biler også! Brukbart vær og noen regn drypp. Et trivelig stevne som ser ut til å forbli i mange år til. Bilder kommer på Arvika klubbens hjemmesider.
Dersom noen skulle observere den rød listede arten STM cumularis Arcus passere, så meld fra til sarpe klubben! Enda en slik har stukket av fra eieren,og tatt seg en skikkelig høyde tur, og ble sist observert i en kraftig termikk boble over Rønneld :):)
Sekretæren