Stripa

Fra 2013 tar vi i Halden Modellflyklubb i bruk en ny landings stripe på samme området som vi har vært de siste åra. Den er plassert nærmere parkeringen, Og har grei tilgjengelighet for de fleste , Da det er vei helt frem til plassen.
Den er ikke helt ferdigstilt, Men vil bli ferdig i løpet av sommeren.Gresset ble sådd juli 2012, og det vil bli litt dårlig underlag første halvdel av sesongen.
Vi har satt opp brakke og øvrig utstyr på den nye plassen.

Stripa har litt begrensninger for de som ønsker å fly store (jet/2,5m+) modellfly Det er ikke anbefalt, Da den har kort innflygings område. Vanlige modellfly kan landes og startes uten problemer.
Stripa har ingen tidsbegrensninger for bruk, Men vi ønsker at det flys på normale tider 9

Det kreves av gjesteflygere at man har gyldig forsikring for å fly på stripa.
Vegbeskrivelse til stripa kan fåes ved å kontakte medlemmer i klubben eller på e post stormyhren@halden.net eller admin@haldenmodellflyklubb.no

Arild Stordahl sekretær HMFK