Viktig nytt for HMFK stripebruk nye regler vedtatt på årsmøte 2020

VIKTIG!
Det ble diskutert grundig og konkludert at HMFK fom. februar 2020 nå vil følge regelverket til NLF/luftfartstilsynet med noe strengere regler for gjesteflygere og piloter som ikke er medlem i NLF.
Følgende ble vedtatt på årsmøte : HMFK /NLF medlemmer flyr som før. Dvs. Ikke begrensninger på høyde og fly tider (åpent alle dager) men det ønskes at kvittering/medlemskort NLF skal has med på stripa ved flyging.

Gjesteflygere som er NLF medlem kan fly sammen med HMFK medlemmer på stripa uten kostnad.

Gjesteflygere som IKKE har NLF medlemsskap kan IKKE fly der alene, Men kan fly dersom instruktør er til stede og de kan dokumentere skriftlig sin forsikrings avtale. Men de har da begrensning på 120m høyde (i følge nye regler)

Elever under opplæring kan fly uten NLF medlemsskap sammen med instruktør (instruktørens forsikring dekker elev)

Det ble også bestemt at depot området ikke skal benyttes til parkering, Men det kan kjøres ned for av og pålessing av flyutstyr. og biler parkeres oppe på parkeringen.

Det vil komme et oppslag på stripa med de nye reglene samt 2 mob. nr som kan kontaktes ved spørsmål om flyging

Arild Stordahl sekr.
Bjørn Larsen Formann

ÅRSMØTE HMFK TORSDAG 13 FEBRUAR 2020 på velhuset i Sponvika

Da er det bestilt lokaler til årsmøte som blir TORSDAG 13 FEBRUAR kl 18;30 på velhuset i SPONVIKA (samme sted som tidligere)
Alle som betalte kontingent i fjor vil vil motta mail snart med dagsorden. For å være stemmeberettiget på årsmøte må kontigenten for 2020 (NLF kont.) betales før årsmøte.
Det gjøres i "Min Idrett" på nett ved å logge deg inn.(da er du også forsikret !!)
På søndag ble det satt ny rekord i HMFK : 14 stk!! fremmøtte ivrige piloter i fri utfoldelse i Tistedalshallen. langt tettere trafikk enn på Heatrow flyplassen!! Veldig trivelig og til tider mye "underholdning" underveis. Tror alle var fornøyde etterpå, selv om det ble en og annen reparasjon :):)

Halltider Tistedals hallen vinter 2020 HMFK

Her er datoer for inneflyging i Tistedalshallen i 2020 (søndag kvelder kl 20<22)
12 JANUAR

2 FEBRUAR

23 FEBRUAR

8 MARS

Åpen for alle og kr 100 pr pilot (kont.)
Tilskuere og juniorer gratis

Halltider CORVUS RAKKESTAD HALLEN 2020

Her er bekreftede tider for RAKKESTAD HALLEN i 2020 (flyging åpen for ALLE!)
26 JANUAR 16<20

16 FEBRUAR 16<20

22 MARS 16<20

19 APRIL 16<20

(HMFK tider Tistedal hall kommer snart)

Mulighet for hallflyging i Rakkestad søndag 29 desember

siste mulighet i år for hallflyging søndag 29 des 16<20 i Rakkestadhallen. Alle velkommen til trivelig ettermiddag med mange piloter og god plass !

Siste Hallflyging før jul HMFK 8 desember kl 20 Tistedalshallen

Vi flyr julen inn på søndag 8 desember kl 20 i Tistedalshallen
Det blir også mulighet i Rakkestad hallen 15 desember kl 16<20 (4 timer)
Alle som har lyst kan komme dit til 2400 kvm hallflate !!
(der bør man ha med seg "inne sko")

Frode Andersen's picture

Nye sider på gang

Hei Alle,

Det er ikke lengre mulig og oppdatere kildekoden til disse sidene, derfor jobber jeg med nye sider. En videre utvikling av programmet, som bruker her.
Jeg trenger en fin heading, dvs topp bilde for sidene, er det noen her som kan hjelpe meg med det? Noen som kan lage et topp bilde, som representerer klubben?

Jeg har gjort noen tester, http://www.haldenmodellflyklubb.no/drp3 Gå gjerne inn og se hvordan det ser ut :)
Om det er noe dere savner, eller vil melde seg som header designer, er det bare og gi meg noen linjer på f5jglider(Æ)gmail.com eller sms 40 46 08 50

Mvh,
Frode Andersen, Admin :)