Hekketiden er over....

Andre januar 2019 blåste det jo en del... sjekket på stripa, Der var innkjørselen stengt av en furutopp som måtte flyttes. Ellers hadde det ikke blitt skader der oppe! Den rød listede arten Cumularis Arcus har de siste åra hekket jevnt og trutt rundt stripa vår.. Dette eksemplaret har faktisk hekket ved bekken helt siden våren 2018!! Men nå var den gått lei og kom ned på bakken igjen, Veldig forkommen stakkar... sekretæren gjorde et gjenopplivnings forsøk på den, Og utrolig nok virker all elektronikk faktisk ennå!!! må si jeg ble imponert da... men den blir nok ikke å se i lufta igjen regner jeg med RIP....
Arild

Nytt år nye muligheter hall datoer jan./feb.2019

Helårs sesongen er i full gang ! 4 hallkvelder med flott oppmøte i høst og her er datoene for neste "sesong" 2019 i Tistedals hallen. Søndager fra kl 20<22
13 Januar STARTER KL 19 30 (ledig hall)
27 Januar
10 Februar
24 Februar
Sekretæren HMFK

Rakkestad hallen har disse datoene:
Inneflyging Rakkestadhallen.
(Kr 150.- ikke medlemmer)

13.Januar. 18.00-20.00
20.Januar 18.00-20.00
10. Mars 18.00-20.00
24.Mars 18.00-20.00
14.april 18.00-20.00

God Jul til alle i HMFK

Ønsker dere alle en god jul og godt nytt fly år !
Som dere ser har Elefun nissen skapt skikkelig julestemning på hobbyrommet !
Kanskje sees vi på stripa i romjula?
Sekretæren HMFK

Full fres på siste hallflyging

Hele 15 personer i hallen på siste hallflyging i 2018! riktig trivelig med flere drift racere i full fres langs golvet og tett med fly i lufta. Gunnar spanderte kaffe og pepperkaker ! samt Roy som sedvanlig hadde med seg spesielle ting: denne gangen linestyrt!! indoor fly samt digital fartsmåler som målte farten på drift racerne ! Hans klarte nesten 50 km. inne i hallen!! Vi satser på flere kvelder etter nyttår!
Sekretæren

Siste hallflyging søn. 16 des. kl 20 Tistedals hallen

Minner om hall flyging på søndag 16 des. kl 20.
Alle er velkommen både med og uten fly :)
Foreløpig er det ikke bestilt flere kvelder etter nyttår, Men om interessen er stor, så bestiller jeg flere datoer.
Sekretæren

Vi flyr julen inn sønd. 2 Desember i Tistedals hallen kl 20

Husk Hallflygingen på søndag. Kanskje blir det litt "drift racing" også ??
Sekretæren

Full fres i hallen

Søndag ble det demo kjøring av Roy Forsell sine "drift Racer" sett i hallen. Populært det.... Han hadde med en pappeske med sett til salgs, og den var tom når han dro hjem;)
Så neste gang blir det nok heftig "racing" i hallen vil jeg tro!
Her er en filmsnutt fra en hall i tyskland hvor de har det gøy med slike CHTI CAT som de kalles der

https://www.youtube.com/watch?v=BllQBfIReuA
Arild

film fra Rakkestad hallen 11 nov

En liten film snutt fra hallen i Rakkestad
Husk Tistedals hallflyging på søndag 18 nov. kl 20<22
Arild

https://www.facebook.com/127025894014542/videos/323690561745052/

Ny depron "drift racer"

Besøk i Rakkestad hallen, Bra med folk og Roy Forsell stilte med egen produsert "drift racer"!!! Hva er nå det?? Jo: en slags svevebåt med ror og samme motor som til indoor fly med samme eller litt større batteri enn vanlig. Ferdig kuttede depron deler(mindre enn 10 stk) , en servo samt byggeanvisning var til salgs til veldig hyggelig pris... og en ble selvfølgelig med hjem! To ferdig bygde ble vist frem, og dette så svært gøy ut :) De var svært manøvrerbare og akselererte veldig kjapt og høy toppfart. samt at de stoppet relativt raskt når gassen ble slått av. Så her ser det ut til at det kan bli heftig "racing" på gulvet i hallen dersom flere hiver seg med på dette:) Roy kommer trolig å demo kjører på neste hallflyging hos oss den 18/11. Kom å se!( i Frankrike arr. de allerede race med slike!)
Sekretæren

VÆR OBS PÅ AT LAVT FLYGING FULL SIZE KAN KOMME OVER STRIPA

----- Videresendt melding -----
Fra: Wold, Jon Gunnar
Sendt: ‎mandag‎ ‎22‎. ‎oktober‎ ‎2018‎ ‎15‎:‎09‎:‎49‎ ‎CEST
Emne: VS: Viktig Sikkerhetsinformasjon

Hei! Sarpsborg MFK har fanget opp dette, og sendt info til medlemmene sine. Jeg videresender denne videre til en del berørte NLF-klubber: Halden, Glåmdal, Kongsvinger, Askim, Aurskog-Høland, Oslo heli, og Cirrus. Vingtor (Kråkstad) er helt i ytterkant av området.

Vær obs på at dette flyet kan komme i veldig lav høyde i perioden mellom 20/10 og 20/11. Dere får selv vurdere i hvilken grad dere informerer medlemmene i deres klubber.
NGU-kartlegging fra fly

Denne Navajo'en vil fra og med lørdag 20. oktober og ca. en måned fremover drive med kartlegging av radioaktivitet i berggrunnen på oppdrag fra NGU - Norges Geologiske Undersøkelser.

Basen vil være Kjeller, og kartet viser områdene som skal dekkes. Det vil bli fløyet frem og tilbake øst-vest innenfor disse rutene med 400 meters avstand mellom hvert track. Flygingen vil foregå VFR i oppholdsvær, ca. 200 fot AGL.

Med vennlig hilsen

Jon Gunnar Wold

Norges luftsportforbund

Pages

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS