Vi flyr julen inn sønd. 2 Desember i Tistedals hallen kl 20

Husk Hallflygingen på søndag. Kanskje blir det litt "drift racing" også ??
Sekretæren

Full fres i hallen

Søndag ble det demo kjøring av Roy Forsell sine "drift Racer" sett i hallen. Populært det.... Han hadde med en pappeske med sett til salgs, og den var tom når han dro hjem;)
Så neste gang blir det nok heftig "racing" i hallen vil jeg tro!
Her er en filmsnutt fra en hall i tyskland hvor de har det gøy med slike CHTI CAT som de kalles der

https://www.youtube.com/watch?v=BllQBfIReuA
Arild

film fra Rakkestad hallen 11 nov

En liten film snutt fra hallen i Rakkestad
Husk Tistedals hallflyging på søndag 18 nov. kl 20<22
Arild

https://www.facebook.com/127025894014542/videos/323690561745052/

Ny depron "drift racer"

Besøk i Rakkestad hallen, Bra med folk og Roy Forsell stilte med egen produsert "drift racer"!!! Hva er nå det?? Jo: en slags svevebåt med ror og samme motor som til indoor fly med samme eller litt større batteri enn vanlig. Ferdig kuttede depron deler(mindre enn 10 stk) , en servo samt byggeanvisning var til salgs til veldig hyggelig pris... og en ble selvfølgelig med hjem! To ferdig bygde ble vist frem, og dette så svært gøy ut :) De var svært manøvrerbare og akselererte veldig kjapt og høy toppfart. samt at de stoppet relativt raskt når gassen ble slått av. Så her ser det ut til at det kan bli heftig "racing" på gulvet i hallen dersom flere hiver seg med på dette:) Roy kommer trolig å demo kjører på neste hallflyging hos oss den 18/11. Kom å se!( i Frankrike arr. de allerede race med slike!)
Sekretæren

VÆR OBS PÅ AT LAVT FLYGING FULL SIZE KAN KOMME OVER STRIPA

----- Videresendt melding -----
Fra: Wold, Jon Gunnar
Sendt: ‎mandag‎ ‎22‎. ‎oktober‎ ‎2018‎ ‎15‎:‎09‎:‎49‎ ‎CEST
Emne: VS: Viktig Sikkerhetsinformasjon

Hei! Sarpsborg MFK har fanget opp dette, og sendt info til medlemmene sine. Jeg videresender denne videre til en del berørte NLF-klubber: Halden, Glåmdal, Kongsvinger, Askim, Aurskog-Høland, Oslo heli, og Cirrus. Vingtor (Kråkstad) er helt i ytterkant av området.

Vær obs på at dette flyet kan komme i veldig lav høyde i perioden mellom 20/10 og 20/11. Dere får selv vurdere i hvilken grad dere informerer medlemmene i deres klubber.
NGU-kartlegging fra fly

Denne Navajo'en vil fra og med lørdag 20. oktober og ca. en måned fremover drive med kartlegging av radioaktivitet i berggrunnen på oppdrag fra NGU - Norges Geologiske Undersøkelser.

Basen vil være Kjeller, og kartet viser områdene som skal dekkes. Det vil bli fløyet frem og tilbake øst-vest innenfor disse rutene med 400 meters avstand mellom hvert track. Flygingen vil foregå VFR i oppholdsvær, ca. 200 fot AGL.

Med vennlig hilsen

Jon Gunnar Wold

Norges luftsportforbund

Hallflyging før jul HMFK

Hei Folkens!! Det er nå bestilt 4 SØNDAG kvelder kl 20<22 i TISTEDALS HALLEN
Datoene er:
4 NOVEMBER
18 NOVEMBER
2 DESEMBER
16 DESEMBER

OBS! Det er ikke fastsatt kamp oppsett for håndball ennå , Men dersom de skulle bli kamp en av datoene, så flytter vi den til en ny dato. Beskjed om dette vil bli gitt til medlemmer

Ellers er alt som det pleier: Kr 100 kontant til kasserer ved fremmøte ,Og ellers følger vi "kardemomme loven":) VEL MØTT!!
Sekretæren HMFK

drone filming på stripa

Far og sønn deler hobby! Pappa flyr fly , mens sønnen filmer det fra dronen sin (DJ drone) Forøvrig stor trafikk på søndag med masse hyggelige piloter både helikopter og fly, Samt noen tilskuere.En flott dag på stripa
Her er linken til drone filmen som ble tatt på søndag:
https://vimeo.com/293992225
Sekretæren

Offisiell innvielse av bålpanne

Flott fly kveld mandag 1 oktober ! Med lav sterk høstsol..... ikke så lurt å fly rett mot den... Det førte til at vi fikk testet vårt nye ildsted for oppvarming av fingre .... ble godt og varmt en liten stund...
Sekretæren HMFK

Noen som har en søppeldunk til overs?

Etter lang og tro tjeneste har vår søppeldunk produsert på "Ipas" en gang på 80 tallet begynt å bli sliten... betydelig med plåt mark i bunnen nå.
Er det noen i klubben som har en bedre avfalls dunk stående i veien i en bod eller garasje?

Litt nyheter om kommende aktiviteter

Hei folkens! Det er brukbar aktivitet på stripa når været er på vår side.. Litt skoling og div. annen flyging. Vinteren nærmer seg, og Forespørsel om hallplass i Tistedalshallen er sendt, Og det ser ut til å gå i orden i vinter også. Men kamp oppsett for håndball må være klart før vi får tildelt datoer som blir ledige søndag kvelder.
Det er nå plassert ut en "bålpanne" (avkuttet 200 l oljefat)i depoet som er ment å brukes til brenning av søppel og ha bål i for å varme fingrene i vinter. slik at vi slipper å ødelegge grillen vår på det.. Tørr ved finnes i brakka.
Lørdag 29 september fra kl 10 arrangerer Sarpsborg MFK "loppemarked" på stripa si på Rønneld. Her kan man ta med seg det man har til overs av RC utstyr og bytte/selge/kjøpe eller gi bort ...og muligens få seg et "vinterprosjekt" eller gjøre et kupp til en billig penge :)
Satser på at ute aktiviteten holder seg utover høsten, og at "høysesongen" for flyging starter i løpet av oktober !.... i Tistedalshallen
Sekretæren

Pages

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS