Modellflymesse 2018 Ekeberg hallen 11 februar kl 11 til 16

Det blir modell fly messe i år også. Nærmere bestemt søndag 11 februar kl 11 til 16
Se facebook modell-messe 2018 alt. cirrus-rc klubb hjemmeside

Mulig heter for hallflyging i RAKKESTADHALLEN 2018

Her Er tidene der oppe kopiert fra deres hjemmeside. Alle velkommen der også kr 150.- for ikke medlemmer av Corvus.
Arild
Corvus Modellflyklubb

Da er vinterens inne flyging tider klare for 2018 i Rakkestadhallen.

21. januar kl 18.00 - 20.00
25. februar kl 18.00 - 20.00
18. mars kl 18.00 - 20.00
8. April kl. 18.00- 20.00

Medlemer av Corvus kr 100,-
Andre kr 150,-

Alle velkomne.

GODT NYTT ÅR !!

Ønsker alle i HMFK et riktig GODT NYTT (FLY)ÅR!! Sola har "snudd" og det går mot lysere tider! Klubb aktiviteten begrenser seg til sosial og morsom Hallflyging foreløpig, Men snart er det vår og ute aktiviteten vil komme i gang igjen. Passer på å gjøre oppmerksom på at det nå er VELDIG BLØTT på stripa vår i Rokke, Så dersom noen skal dit for å fly, Så bør man IKKE kjøre ned til brakka. Da er stor mulighet at du må bestille bergings bil... for å komme løs..
Vi sees den 14 januar i Tistedalshallen!!

Halltider 2018 bestilt :)

Da er det allerede bestilt 4 søndag kvelder til i Tistedals hallen etter nyttår (2018)
interessen er bra , bestilling og produksjon av kortreist lokal fly park går på høygir !!
Nr 4 og 5 i vinter er nå klare for levering.....
Datoene 2018 er:
14 jANUAR
4 FEBRUAR
25 FEBRUAR
11 MARS
SØNDAGER KL 20<22 (endringer kan skje, men da blir mail sendt ut)

Hallflyging 3 søndager på rad !! i Tistedalshallen i desember

Hei folkens !!! Mitt i julestria blir det muligheter for litt avkobling i Tistedalshallen
SØNDAG 3 desember
SØNDAG 10 desember og
SØNDAG 17 desember
Alle dagene fra kl 20 til 22.
Blir det bra med folk , Bestiller jeg tider etter nyttår også. Håper på at det blir like gøy som første kvelden men 14 personer til stede.

Hallflyging i RAKKESTAD HALLEN

Søndag 19 november KL 18 til 20 er det hallflyging i RAKKESTAD HALLEN. Haldensere er også velkommen der! Kr 100 til kasserer der også og dobbelt så stor hall!!

Neste gang i Tistedalshallen er 3 desember kl 20<22
Sekretæren

Nok en dag med seilfly sleping

Søndag 12 november var værgudene i godt humør ! Sol, rim i gresset og vindstille ! Thorbjørn stilte med både slepe fly og seilfly samt alt av utstyr ! ca 10 slep ble gjennomført , og pilotene Arild /Thorbjørn vekslet mellom å taue og å fly seilflyet. Det hele gikk etter planen, og Thorbjørns egen konstruerte "dolly" under seilflyet fungerte svært så bra!!
Kun et par weak link brudd i stor høyde ,uten dramatikk ellers gikk alt etter planen. Kanskje det er flere i klubben som har lyst til å "henge seg på" seilfly sleping?
Arild

Full fres i hallen !!

Høstens første hallflyging ble en trivelig kveld :):) Hele 15 personer !! kom , Og flere av "de gamle HMFK gutta" som har vært borte en stund. Kom innom for å treffes og ha det hyggelig! Noen dristet seg til noen runder i hallen med lånt fly. Et par nye interesserte fikk også prøve seg, og et fly er allerede bestilt!!
Corvus i Rakkestad hallen er neste mulighet: Søndag 19 nov. kl18 til 20. Husk hundrelapp og innesko der. Alle velkommen og fly i dobbelt så stor hall!!!

Snart hallflyging i Tistedalshallen

Da er høstens første inneflyging SØNDAG 29 OKTOBER KL 20 til 22 i TISTEDALSHALLEN
Alle velkommen til action og spektakulære øvelser med små flya våre!
Her er et "HUSK Å TA MED" bilde av det man trenger i tillegg til selve flyet. lett å glemme noe i farta:):)

Seilfly Sleping !! og Gjenbruks dag !

Thorbjørn er en pilot som liker å prøve det meste. Inspirert av "særpingene" som sleper storseiler, Så har han rigget til Fun Cub og 2 meters Arcus seiler for sleping!
Ekvipasjen ble rigget klar på stripa i dag i noe vind. Torbjørn som slepekusk og Arild med seiler hengende etter. Det hele gikk etter planen uten noe stor dramatikk. og 5 slep ble gjennomført med grei stil. Så det blir nok flere slep utover året.
Sarpsborg modellflyklubb har Rc loppemarked den 28/10 på stripa på Rønneld. fra kl 10
Her er det muligheter for å kjøpe eller selge brukt RC utstyr av alle slag. ev også bytte med hverandre. Så har du noe til overs eller er på jakt etter noe så er dette dagen for å handle :):)

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS