Full fart på første hallflyging

Det ble flott oppmøte på høstens første hallkveld. Full fart både i lufta og på gulvet med "drift racere" Noe liming ble det jo som normalt er. Men en pilot dro hjem med like helt fly!! Man sparer jo litt liming når mottageren til flyet lå igjen hjemme :):)
Neste kveld er søndag 20 oktober kl 20.

Elgjakt start 5 og 6 oktober i Rokke

Det blir start på elgjakt lørdag og søndag i Rokke i områder i nærheten av stripa vår. Grunneier holder kontakt med jaktlaget, og dersom de skal jakte nær stripa vår vil vi få beskjed om det. Så det kan være at vi må holde oss unna i noen perioder til helga.

Nå er det på tide å se over fly utstyret kun få dager til hallstart 6/10

På tide å sjekke batterier og propell strikker samt lager av lim og reserve propeller :) sesong start i Tistedalshallen Søndag 6 oktober kl 20

Sleping har jo blitt populært i SMFK

På Rønneld har det jo vert mye aktivitet med seilfly slep.. men det spørs om ikke de må se seg slått av disse danske pilotene som utfører "multi towing" en sen kveld etter noen bokser med .... drikke. et riktig heftig slep dette :)

Vi har blitt mye plaget av veps i år

Det har vert spesielt mye veps på stripa i år.. men vi har ikke funnet noe vepsebol.. før nå . løftet opp en plate på verandaen som har beskyttet veden i sommer da dukket dette opp 15 cm diameter som nå er behørig grillet i bål panna!!

Ta med søpla hjem fra stripa foreløpig

Under den halvårlige turen fra stripa til avfalls anlegget I Rokke måtte vår ærverdige søppeldunk i plåt bli med på siste reis dit :( Hele bunnen falt ut ! Den har holdt ut siden
80 tallet !! Inntil en ny blir anskaffet, får de som benytter stripa ta med avfallet hjem. (brennbart kan legges i "bål panna") kappet 200 l. fat.
Vennligst IKKE kast ting inn i skogen eller andre "Usynlige" steder der oppe.

Heli kursing på stripa hele helgen 24 og 25 /8

Masse aktivitet på stripa i helgen. Skoling og trening i regi av helikopter gjengen vår. Grilling partytelt mot sola og mange piloter . en del av dem overnattet der oppe også.
Ser ut til at vi får enda flere helikopter medlemmer etter hvert. En positiv utvikling av klubben vår.
Minner også om at det blir en åpen "Østfold treff" på Indre Østfild modellflyklubb sin stripe i Trømborg (Fossum) som ligger på veien mellom Rakkestad og Mysen. Datoen er lørdag 7 september og den starter kl 10 og varer hele dagen. Det blir også mulighet for å selge og kjøpe brukt RC utstyr der, samt enkel kiosk. Håper mange fra HMFK blir med dit og kikker og flyr på en av Østfolds flotteste modellfly anlegg
Arild Sekretær HMFK

Halltider Tistedals hallen høst/vinter HMFK

Da er 5 søndag kvelder booket i hallen frem til nyttår. Datoene er
8 desember
alle datoer er kl 20 til 22 på søndag kvelden
Endringer kan skje, men da blir mail sendt ut to dager før il medlemmer.
Arild Sekretær.

Bra aktivitet på stripa for tiden

Nå som sommeren er på hell har aktiviteten på stripa er blitt større :) I hele helga har det vert helikopter opplæring av flere nye, Samt aktivitet med flere fly piloter også. Vi regner med at høstkveldene fremover vil bli benyttet til flyging og skravling fremover, Og vi satser fortsatt på å ha Tirsdags kvelder som "fast" fly kveld så lenge det er lyst nok ute. Regner også med at det blir hallflyging i vinter, Og forespørsel om halltider blir sendt når det blir oppsett for tidene i høst sesongen i hallen.

NOSTALGISK HOBBYBUTIKK

Var i Bergen en tur og gikk en tur. Var litt usikker på hvor jeg skulle gå. Og spurte om veien av en man som drev og låste døra til et kjeller lokale... hyggelig fyr som faktisk drev hobbybutikk!!! der. Stakk innom dagen etter og kikket: Vareutvalget var plast byggesett/trebåt byggesett/ lim tog baner linestyrte fly og PAW linestyrings motorer!! samt 2 stk rc elektro fly...og stort utvalg av EEO norske balsabyggesett !! En orginal ESA glider ble kjøpt som ren nostalgi trip. Betalingen foregikk i kontanter og veksel var det lite av i "kassa" som var en eske under disken. så litt hobbylakk ble "veksel".. Dersom du skal til Bergen bør man ta seg en tur innom og oppleve denne hyggelige butikken som ligger i Inndalsveien 2 (rett ved bybane stoppet ved Brann stadion ca 150m) og heter Henriks hobby

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS