Siste Hallflyging før jul HMFK 8 desember kl 20 Tistedalshallen

Vi flyr julen inn på søndag 8 desember kl 20 i Tistedalshallen
Det blir også mulighet i Rakkestad hallen 15 desember kl 16<20 (4 timer)
Alle som har lyst kan komme dit til 2400 kvm hallflate !!
(der bør man ha med seg "inne sko")

Frode Andersen's picture

Nye sider på gang

Hei Alle,

Det er ikke lengre mulig og oppdatere kildekoden til disse sidene, derfor jobber jeg med nye sider. En videre utvikling av programmet, som bruker her.
Jeg trenger en fin heading, dvs topp bilde for sidene, er det noen her som kan hjelpe meg med det? Noen som kan lage et topp bilde, som representerer klubben?

Jeg har gjort noen tester, http://www.haldenmodellflyklubb.no/drp3 Gå gjerne inn og se hvordan det ser ut :)
Om det er noe dere savner, eller vil melde seg som header designer, er det bare og gi meg noen linjer på f5jglider(Æ)gmail.com eller sms 40 46 08 50

Mvh,
Frode Andersen, Admin :)

full fart på stripa 17 november

Det ser ikke ut til at klubben har "gått i hi" med ute flyging på stripa i år. 7 stk oppe å fløy søndag 16/11. I 4 pluss grader . med fyr i bål panna. Trivelig:)
to hall kvelder igjen før jul nå :
8 desember
alle datoer er kl 20 til 22 på søndag kvelden

Hallflyging i Rakkestad hallen 2019

Det blir 2 SØNDAGER i desember med 4 timer hallflyging i Rakkestad hallen i år. Det er 15 desember fra kl 16 til 20 og 29 desember fra 16 til kl 20. Nytt i år er at de også har invitert piloter fra Vingtor rc i Oslo, Så dette kan bli trivelig med mange hyggelige piloter. Håper mange fra HMFK også tar turen dit.(stor hall der)

litt oppgradering på stripa

Det er nå kjøpt inn litt nytt til stripa vår. Mye der oppe begynner å bli gammelt nå. Vindpølse og nytt plast gjerde samt søppeldunk er innkjøpt og vil bli skiftet i løpet av vinteren. Det er også kjøpt inn noen klednings bord til front veggen på brakka, Da noen av de er i ferd med å gå helt i oppløsning. Disse vil bli byttet når vær og temperatur tillater det. Dersom noen har kapp av materialer eller annen egnet ved til bålpanna, Så kan det legges i ute boden. Det begynner å bli lite ved der oppe. Ellers er det greit med aktivitet der i helgene fortsatt. Og inneflygingen er i full gang. Bra med folk der også og trivelig. Neste hallkveld er søndag 10 november kl 20 (Tistedals hallen)
Sekretæren

Full fart på første hallflyging

Det ble flott oppmøte på høstens første hallkveld. Full fart både i lufta og på gulvet med "drift racere" Noe liming ble det jo som normalt er. Men en pilot dro hjem med like helt fly!! Man sparer jo litt liming når mottageren til flyet lå igjen hjemme :):)
Neste kveld er søndag 20 oktober kl 20.
Arild

Elgjakt start 5 og 6 oktober i Rokke

Det blir start på elgjakt lørdag og søndag i Rokke i områder i nærheten av stripa vår. Grunneier holder kontakt med jaktlaget, og dersom de skal jakte nær stripa vår vil vi få beskjed om det. Så det kan være at vi må holde oss unna i noen perioder til helga.
Arild

Nå er det på tide å se over fly utstyret kun få dager til hallstart 6/10

På tide å sjekke batterier og propell strikker samt lager av lim og reserve propeller :) sesong start i Tistedalshallen Søndag 6 oktober kl 20

Sleping har jo blitt populært i SMFK

På Rønneld har det jo vert mye aktivitet med seilfly slep.. men det spørs om ikke de må se seg slått av disse danske pilotene som utfører "multi towing" en sen kveld etter noen bokser med .... drikke. et riktig heftig slep dette :)

Vi har blitt mye plaget av veps i år

Det har vert spesielt mye veps på stripa i år.. men vi har ikke funnet noe vepsebol.. før nå . løftet opp en plate på verandaen som har beskyttet veden i sommer da dukket dette opp 15 cm diameter som nå er behørig grillet i bål panna!!

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS