Hallflyging i RAKKESTAD HALLEN

Søndag 19 november KL 18 til 20 er det hallflyging i RAKKESTAD HALLEN. Haldensere er også velkommen der! Kr 100 til kasserer der også og dobbelt så stor hall!!

Neste gang i Tistedalshallen er 3 desember kl 20<22
Sekretæren

Nok en dag med seilfly sleping

Søndag 12 november var værgudene i godt humør ! Sol, rim i gresset og vindstille ! Thorbjørn stilte med både slepe fly og seilfly samt alt av utstyr ! ca 10 slep ble gjennomført , og pilotene Arild /Thorbjørn vekslet mellom å taue og å fly seilflyet. Det hele gikk etter planen, og Thorbjørns egen konstruerte "dolly" under seilflyet fungerte svært så bra!!
Kun et par weak link brudd i stor høyde ,uten dramatikk ellers gikk alt etter planen. Kanskje det er flere i klubben som har lyst til å "henge seg på" seilfly sleping?
Arild

Full fres i hallen !!

Høstens første hallflyging ble en trivelig kveld :):) Hele 15 personer !! kom , Og flere av "de gamle HMFK gutta" som har vært borte en stund. Kom innom for å treffes og ha det hyggelig! Noen dristet seg til noen runder i hallen med lånt fly. Et par nye interesserte fikk også prøve seg, og et fly er allerede bestilt!!
Corvus i Rakkestad hallen er neste mulighet: Søndag 19 nov. kl18 til 20. Husk hundrelapp og innesko der. Alle velkommen og fly i dobbelt så stor hall!!!

Snart hallflyging i Tistedalshallen

Da er høstens første inneflyging SØNDAG 29 OKTOBER KL 20 til 22 i TISTEDALSHALLEN
Alle velkommen til action og spektakulære øvelser med små flya våre!
Her er et "HUSK Å TA MED" bilde av det man trenger i tillegg til selve flyet. lett å glemme noe i farta:):)

Seilfly Sleping !! og Gjenbruks dag !

Thorbjørn er en pilot som liker å prøve det meste. Inspirert av "særpingene" som sleper storseiler, Så har han rigget til Fun Cub og 2 meters Arcus seiler for sleping!
Ekvipasjen ble rigget klar på stripa i dag i noe vind. Torbjørn som slepekusk og Arild med seiler hengende etter. Det hele gikk etter planen uten noe stor dramatikk. og 5 slep ble gjennomført med grei stil. Så det blir nok flere slep utover året.
Sarpsborg modellflyklubb har Rc loppemarked den 28/10 på stripa på Rønneld. fra kl 10
Her er det muligheter for å kjøpe eller selge brukt RC utstyr av alle slag. ev også bytte med hverandre. Så har du noe til overs eller er på jakt etter noe så er dette dagen for å handle :):)

Hallflyging for ti år siden!

Har funnet en cd (de runde platene til å putte i datamaskinen) med back up på.
Fant bilder av "ur innendørs modellen" Vertigo som ble produsert av ultra micro i Tønsberg for ti år siden
Veldig populær modell i depron. På bildet vises produksjons nummer 15 og 16 fra en lokal produsent i Tistedal...
ferdig stilt i 2007! ti år siden.. flya er for lengst brukt opp, men bygge maler for utskjæring er tatt vare på ! Kanskje dukker det opp en slik Vertigo
igjen i løpet av mørke vinter kvelder ? :) :)

Hallflyging 2017 i Tistedalshallen

Sekretæren har vært litt sent ute med bestilling av tider i Tistedals hallen, Men vi har fått plass likevel :)
I vinter blir det 4 kvelde fordelt på 1 i oktober og 3 på "rappen" i desember. Det blir sikkert muligheter i Rakkestad tidligere når tidene der kommer også.
Datoene vi har fått er som alltid søndag kveld kl 20<22+
Mail blir sendt ut 3 dager før hver hallflyging til medlemmene.

Indoor modell Crack Yak 55 i Epp til salgs i Halden

Da har denne fått ny eier 14 /10 og er solgt!

Vaffel treff i knallvær

En STOOOR TAKK til Solveig og Thorbjørn Martinsen For Initiativet til en vellykket "vaffel aften " på stripa !! 14 personer og piloter kom , og det hele ble en trivelig kveld. Vi fikk til og med besøk helt fra England ! Flyging og skravling samt gomling av nydelige nystekte bål vafler med syltetøy, og kaffe. Helt topp ;);)
Dette bør vel kanskje bli en årlig tradisjon! Neste år håper vi på at det dukker opp noen flere fruer også !
Arild

VAFFEL TREFF PÅ STRIPA TIRSDAG 22/8 kl 1730

Da ser det ut til at YR spår bra vær på tirsdag kveld.22/8 kl 1730.
Solveig (frua til Thorbjørn M) stiller med vaffelrøre og "bål vaffel jern" og steker vafler på bål til oss ! Alle med fly får gratis vafler , Og de uten fly får gratis vafler de også om de spør pent :):) Det blir kokt kaffe, og det er tillatt å ha med egen også! Dersom noen ønsker å ha med fruen på tirsdag er det også tillat !! Hadde vert hyggelig å se noen flere damer der oppe også !!
Vi tar vær forbehold. men det ser bra ut foreløpig.

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS