Hallflyging i Rakkestad hallen 2019

Det blir 2 SØNDAGER i desember med 4 timer hallflyging i Rakkestad hallen i år. Det er 15 desember fra kl 16 til 20 og 29 desember fra 16 til kl 20. Nytt i år er at de også har invitert piloter fra Vingtor rc i Oslo, Så dette kan bli trivelig med mange hyggelige piloter. Håper mange fra HMFK også tar turen dit.(stor hall der)
Sekretæren

litt oppgradering på stripa

Det er nå kjøpt inn litt nytt til stripa vår. Mye der oppe begynner å bli gammelt nå. Vindpølse og nytt plast gjerde samt søppeldunk er innkjøpt og vil bli skiftet i løpet av vinteren. Det er også kjøpt inn noen klednings bord til front veggen på brakka, Da noen av de er i ferd med å gå helt i oppløsning. Disse vil bli byttet når vær og temperatur tillater det. Dersom noen har kapp av materialer eller annen egnet ved til bålpanna, Så kan det legges i ute boden. Det begynner å bli lite ved der oppe. Ellers er det greit med aktivitet der i helgene fortsatt. Og inneflygingen er i full gang. Bra med folk der også og trivelig. Neste hallkveld er søndag 10 november kl 20 (Tistedals hallen)
Sekretæren

Full fart på første hallflyging

Det ble flott oppmøte på høstens første hallkveld. Full fart både i lufta og på gulvet med "drift racere" Noe liming ble det jo som normalt er. Men en pilot dro hjem med like helt fly!! Man sparer jo litt liming når mottageren til flyet lå igjen hjemme :):)
Neste kveld er søndag 20 oktober kl 20.
Arild

Elgjakt start 5 og 6 oktober i Rokke

Det blir start på elgjakt lørdag og søndag i Rokke i områder i nærheten av stripa vår. Grunneier holder kontakt med jaktlaget, og dersom de skal jakte nær stripa vår vil vi få beskjed om det. Så det kan være at vi må holde oss unna i noen perioder til helga.
Arild

Nå er det på tide å se over fly utstyret kun få dager til hallstart 6/10

På tide å sjekke batterier og propell strikker samt lager av lim og reserve propeller :) sesong start i Tistedalshallen Søndag 6 oktober kl 20

Sleping har jo blitt populært i SMFK

På Rønneld har det jo vert mye aktivitet med seilfly slep.. men det spørs om ikke de må se seg slått av disse danske pilotene som utfører "multi towing" en sen kveld etter noen bokser med .... drikke. et riktig heftig slep dette :)

Vi har blitt mye plaget av veps i år

Det har vert spesielt mye veps på stripa i år.. men vi har ikke funnet noe vepsebol.. før nå . løftet opp en plate på verandaen som har beskyttet veden i sommer da dukket dette opp 15 cm diameter som nå er behørig grillet i bål panna!!

Ta med søpla hjem fra stripa foreløpig

Under den halvårlige turen fra stripa til avfalls anlegget I Rokke måtte vår ærverdige søppeldunk i plåt bli med på siste reis dit :( Hele bunnen falt ut ! Den har holdt ut siden
80 tallet !! Inntil en ny blir anskaffet, får de som benytter stripa ta med avfallet hjem. (brennbart kan legges i "bål panna") kappet 200 l. fat.
Vennligst IKKE kast ting inn i skogen eller andre "Usynlige" steder der oppe.

Heli kursing på stripa hele helgen 24 og 25 /8

Masse aktivitet på stripa i helgen. Skoling og trening i regi av helikopter gjengen vår. Grilling partytelt mot sola og mange piloter . en del av dem overnattet der oppe også.
Ser ut til at vi får enda flere helikopter medlemmer etter hvert. En positiv utvikling av klubben vår.
Minner også om at det blir en åpen "Østfold treff" på Indre Østfild modellflyklubb sin stripe i Trømborg (Fossum) som ligger på veien mellom Rakkestad og Mysen. Datoen er lørdag 7 september og den starter kl 10 og varer hele dagen. Det blir også mulighet for å selge og kjøpe brukt RC utstyr der, samt enkel kiosk. Håper mange fra HMFK blir med dit og kikker og flyr på en av Østfolds flotteste modellfly anlegg
Arild Sekretær HMFK

Halltider Tistedals hallen høst/vinter HMFK

Da er 5 søndag kvelder booket i hallen frem til nyttår. Datoene er
8 desember
alle datoer er kl 20 til 22 på søndag kvelden
Endringer kan skje, men da blir mail sendt ut to dager før il medlemmer.
Arild Sekretær.

Subscribe to Halden Modellflyklubb RSS